En slags dagbok........

 

16.mai: Våre kjære søskenbarn, Tiril og Trym, ble idag født ved SUS! Gratulrer onkel Rune og tante Kathrine

01.mai: Endelig kom Noah! Vilde har fått sin etterlengtede lillebror. Noah kom til verden kl 15:40, veide 3980 gram og var 51 cm lang.

24.april: I dag er det termindag for Noah, men ingen lillebror i dag!

11.april: Vilde fyller 2.år. Mormor, morfar og onkel Rune kommer på besøk for å spise pizza og kaker!

26.mars: Gratulerer med 2-årsdagen Didrik! (Og Lotte er 8 mnd i dag!) :-)

22.mars: William Madsen ble Buøys store sønn idag! Gratulerer så masse til Thea Sofie, TMM og Maggie

20.mars: Ella Helen ble i dag født som den første i rekken. Gratulerer til Kjetil og Silje

13.mars: Isabella Hjeltnes kom i dag til verden, og Marcus er blitt storebror. Gratulerer så masse!

09.mars: Feiret i dag 3-årsdagen til Mathias. Vi hadde det kjempegøy og spiste masse kaker og snop! Vi var alle sjørøvere og det var veldig stas. Tidligere på dagen var jeg, mamma og pappa på Sola og hadde påskeverksted sammen med Didrik og gjengen.......

01.mars: I dag overnattet jeg hos mormor og morfar siden mamma og pappa skulle på kino og se "Mannen som elsket Yngve".

23.februar: I dag har pappa oppdatert hjemmesiden min! Nå er alle bildene up 2 date igjen jaffal..................

17.februar: Gratulerer så masse med dagen farmor! Stor klem fra oss på Hundvåg

16.februar: Dro til Sjølvik på hytta sammen med Didrik m/fam i dag. Hadde det kjempekjekt tross dårlig vær! Morten hadde en noget spesiell manøver i strandkanten. Blanding av Kung Fu, Karate......... som endte på trynet (les: ryggen)! Heldigvis gikk det bra med alle involverte parter.

12.januar: I dag var det åpning av Stavanger 2008, og vi var å fikk med oss ett fantastisk fyrverkeri fra kaien på Rosenberg. Tidligere på dagen var vi med fam. Hjeltnes i byen for å få med oss åpningen. Ufattelig masse folk........

2008

En oppdatering for resten av 2007 vil komme sånn litt etterhvert. Mamma og pappa må legge hodene i bløt for å komme på de største begiventhetene mellom mai og desember 2007!

30.april: På svømmingen i dag skulle vi dykke inn mot kanten, og dra oss selv ut av bassenget. Dykkene gikk greit, men jeg har ikke helt fått med meg at jeg må holde meg fast i kanten for ikke å "drukne". Men vi får satse på av "øvelse gjør mester". Didrik har sluttet på svømmingen, og det synes jeg er skikkelig drit.

29.april: Mormor og morfar hadde invitert på grillmat i dag. Onkel Rune og tante Kathrine kom også inn fra sjøen for å spise med oss. Vi fikk også festet opp husken min på verandaen til mormor og morfar, og den var det jo selvfølgelig stas å sitte i. Etter ett bedre grillmåltid dro vi hjem for å spise kveldsmat og natti natti med Nasse Nøff.

28.april: Når vi våknet i dag, var været kanon fint. Vi bestemte oss for å ta turen til Bynuten, som ligger en drøy halvtimes kjøring fra Sola. Vi spiste lunsj på veien opp, og hadde en kjempeflott tur.

25.april: I dag var jeg og mamma til onkel Rune og tante Kathrine for å feire bursdagen til onkel. Pappa kunne heller ikke i dag være med dag han måtte på skolen. Synd for han, mere is og kake på meg! Jippi! Vi hadde det kjempekoselig hos onkel og tante, og dro hjem så jeg kunne få litt kveldsmat før jeg la meg. Men jeg var ganske mett etter all maten på Hundvåg.

23.april: Gratulerer med dagen onkel Rune :-)

16.april: Gratulerer med dagen mormor! :-) I dag skulle farmor og farfar dra hjem igjen. De har en lang biltur foran seg, så etter frokosten kjørte de. Det har vært kjempekoselig å være så mye sammen med de, bare så synd at farfar ble så syk. Gleder meg allerede til å treffe de igjen. Tusen takk for besøket. I dag var jeg til 1.årskontroll (EU-kontroll??) på helesestasjonen. Fikk også vaksine, noe som gjør litt vondt, men det går fort over. Denne gangen ble jeg ikke syk slik som sist gang heldigvis. Jeg veide 11150 gram og var 75,5 cm høy.

15.april: I dag skulle jeg feire bursdagen min. Vi hadde på forhånd bestemt at vi skulle feire den utendørs da det er så liten plass hjemme, og gjett om vi var heldige med været! ca 20 grader og knall blå himmel! Jippi! I to tiden kom alle sammen som var invitert, og jeg fikk også i dag masse fine gaver, både klær og leker. Vi lekte oss, mens pappa fyrte opp grillen. Så var det pølser med brød/lompe til alle sammen, før vi kastet oss over alle kakene og gele'en! nam, nam.........

13.april: Pappa måtte kjøre farfar til Forusakutten i dag. Farfar er skikkelig dårlig, og i natt fikk han nesten ikke puste. Farmor skulle egentlig med mormor på byen å shoppe i dag, men siden farfar er så dårlig så droppet de det. Farfar fikk den samme diagnosen på Forusakutten som hos Dr.Solli, dobbelsidig lungebetenelse. Han dro hjem for å ta medisin og la seg i sengen igjen. Jeg, pappa og farmor dro på Kvadrat, og mamma kom også dit etter jobb. Mamma og pappa dro på revy med Arild og Camilla på kvelden, så farmor og jeg spiste kveldsmat sammen.

11.april: Gratulerer med dagen Vilde, 1 år i dag! Min andre dag i barnehagen, og allerede bursdagsfeiring. Vi var i barnehagen i dag fra 0800 til 1100. Fikk krone av Lisa som jeg hadde på meg under frokosten. Mamma hadde baket sjokoladekake som vi hadde med, og den synes alle sammen smakte kjempegodt. Senere på kvelden var mormor, morfar, tante Kathrine, Onkel Rune, farmor, farfar, mamma og pappa samlet. Jeg fikk kjempemasse flotte gaver, og vi spiste gele m/vaniljesaus og kaker. Det var kanon godt. Jeg klarte også å blåse ut lyset på kaken min. Kanskje fordi jeg hadde trent på å blåse såpebobler, noe jeg også mestret godt!  Farfar er blitt syk, så han har sovet mye. Dr.Solli (farmor) har stilt diagnosen dobbelsidig lungebetennelse.

10.april: Min første dag i barnehagen! Mamma og pappa var med meg ut til Tananger hos Hennika. Der var også Malin, Torbjørn og Preben som jeg skal være i barnehagen sammen med. Vi var der fra 0900 til 1100 bare for å bli litt bedre kjent. På kvelden kom farmor og farfar i bil helt fra Kr.sund. De rakk heldigvis fram før jeg skulle legge meg, så jeg fikk snakket litt med de. Jeg kjente de ikke igjen helt med det samme, men etterhvert kjente jeg jaffal igjen stemmen til farmor for hun snakker jeg jo med på telefonen hele tiden. :-)

08.april: Kommer..........

07.april: Kommer..........

06.april: Pappa skal jobbe hele påsken (nattvakter), så jeg og mamma ble med tante Kathrine og onkel Rune til Sirdalen på hyttetur. Trist at pappa ikke kunne være med, men sånn er livet.

03.april: Etter å ha inntatt 11 maten hjemme med pappa, møtte vi Morten og Didrik på lekeplassen for å gå en tur (les: sove). Etter en times tur gikk vi hjem og på lekeplassen. Didrik storkoste seg, men jeg sov fortsatt en times tid. Men nå jeg våknet hadde jaggu meg Nina kommet også. Hun serverte pappa og Morten mat og drikke, mens jeg og Didrik lekte oss. Vi fikk smake litt vi også........

02.april: Var en tur innom Oolsen i dag, og jeg tror mamma og pappa kjøpte bursdagspresang til meg, men jeg fikk ikke helt med meg hva det var!

01.april: I dag dro vi inn til mormor og morfar på hytta i Sjølvik. Været var nok en gang topp, og jeg lekte meg i solen utenfor hytten. Gikk ett par ganger på trynet, men jeg er jo ikke så vant til å gå i terrenget ennå. Mormor disket opp med god mat, og etterpå gikk vi tur en times tid i skogen, nok en gang med meg i bæremeisen. Jeg sov det meste av turen, men våknet på slutten. På vei hjem stoppet vi på en kiosk, og jeg fikk smake is, det var jaffal kanongodt!

31.mars: Dro i dag sammen med familien Kornbråten / Langengen til Vårlivarden. Jeg og Didrik i bæremeis. Været var kanonbra, så det ble en meget vellykket tur. Mamma bærte meg i bæremeisen ned igjen. Når vi kom hjem så fyrte pappa opp noe som kalles grill. Jeg er ikke helt sikker på hva det er, men det luktet jaffla godt av det som ble lagt oppå!

28.mars: I dag ringte de fra Novvegen Familiebarnehage og ga oss tilbud om heltidsplass fra 10.april! Mamma og pappa ble kjempelettet over at jeg har fått barnehageplass, og de sier at det gjør hverdagen deres mye lettere. Jeg skjønner ikke helt hva de mener............. men det stemmer sikkert! :-)

27.mars: Så var dagen kommet, pappa's permisjon er over og han begynner på jobb igjen! Vi har lagt en "kabal" for å få ting til å gå opp uten barnehageplass, som vi selvfølgelig ikke fikk i Sola kommune. I dag var det Irene og Stian som hadde vært så barmhjertig å passe på meg ett par timer før mamma kom hjem fra jobb og hentet meg. Så pappa pakket meg i bæremeisen og syklet meg bort til Irene og Stian. Der hadde jeg det kjempe kjekt med de, og vi var ute og gikk tur. Stian i vogn og jeg i bæremeis.......... tusen takk for hjelpen Irene

26.mars: Gratulerer med 1-årsdagen Didrik! Huset på Hundvåg ble i dag solgt for 2.660.000,- og det var drøyt. 810.000,- kroner over takst for ett hus i Terje Vigens vei er i meste laget. So the hunt will continue.......

25.mars: I dag når jeg våknet så var jaggu Øyvind, Marit og Marcus her ennå, det var kjempekjekt. Øyvind ville ikke ha frokost for han var syk. Han var riktig så frisk kvelden før, så det er noe han måtte ha fått i løpet av kvelden og natten. Vi dro til Hundvåg for å gå på visning på ett hus i Terje Vigens vei. Huset var kanon kjekt, så vi får se i morgen hvordan budrunden utvikler seg. Etterpå dro vi til mormor og morfar for å spise middag, og der var også onkel Rune. Dro hjem i seks tiden......

24.mars: Marit, Øyvind og Marcus kom på besøk til oss i dag. Mamma, meg, Marit og Marcus (de 4 M'ene). Vi dro på lekeplassen før barne-tv og leggetid, mens pappa og Øyvind satt inne og slappet av med noe leskende. Det var kjempekjekt med besøk av Marcus, bare så synd vi må legge oss så tidlig. Det går rykter om at forelderene våre ikke var i seng før i seks tiden på morningen, ikke rart de var trøtte når jeg og Marcus ville stå opp!

22.mars: Jeg og mamma var en tur innom Nina og Didrik. Didrik er jo snart ett år, og skulle egentlig feire dagen sin idag, men Nina er syk så det ble avlyst. Vi var jaffal innom med gave til Didrik, og etter på tok vi med Irene og Stian for å gå tur også

18.mars: Mamma, pappa, mormor og morfar kom til onkel og tante for å spise middag i tretiden. Jeg hadde det kjempekjekt hos onkel og tante, og jeg tror jeg hadde vært ganske snill.

17.mars: I dag var pappa en tur på jobben og jobbet igjen en vakt han skyldte Hauge'n (0530-1430). Jeg, mamma og mormor var en tur på byen for å kjøpe sko til meg. Må jo ha sko nå som jeg har begynt å gå. Men mamma måtte desverre på jobb, da han som skulle vært på jobb aldri møtte opp. Onkel Rune og tante Kathrine passet på meg resten av lørdagen, slik at mamma og pappa kunne få kommet seg en tur ut på byen. Mamma var i bursdag til Camilla, mens pappa var hos Arild.

16.mars: I dag var det pappa sin tante Karin fra Kr.sund som kom på besøk. Sønnen hennes Jan Kristian bor her på Sola med sin samboer Stine. Jeg fikk en kjempefin dukke. Jeg og pappa hadde laget muffins, og de fallt i smak. Jeg fikk også smake litt av pappa.

15.mars: Det kom jaggu meg besøk i dag også. Tommy, en arbeidskollega av pappa, og sønnen hans Lucas tok turen innom for en kopp kaffe. Lucas er jo jaffal ett år eldre enn meg, så han sprang ganske fort fra meg, men jeg prøvde å henge på så godt jeg kunne. De dro igjen til jeg skulle ha middagen min klokken to.

14.mars: Roy Stian kom innom i lunsjen sin i dag. Pappa og Roy Stian spiste baggis, mens jeg lekte rundt omkring.

12.mars: Mamma og pappa har i dag vært med i en budrunde på Havertveien 22 på Hundvåg. Prisantydningen var 1.975.000,- og det ser ut til at det blir solgt for 2.355.000,- Kanskje vi skal prøve å "ta" huset på ansinitet i Stavanger Boligbyggelag. Time will show.............
Oppdatering 14.mars: Vi hoppet av, og jakten på hus fortsetter...........
Vi skippet svømmingen i dag, da jeg ikke er helt i form. Håper vi får dra neste mandag!

05.mars: www.finn.no fant mamma og pappa en vertikalt delt bolig i Autsbøsvingene 34 på Hundvåg. Prisantydningen var 2.100.000,- Mamma og pappa la inn ett bud på 2.300.000, men det endte tilslutt opp på 2.500.000,- Hadde vi fått det huset hadde vi blitt nærmeste nabo med Roy Stian og Tone :-)

02.mars: I dag skal jeg være hos mormor og morfar på Hundvåg mens mamma er på jobb, og pappa skal shine opp hjemme til helgen, vaske bilen og hente 95kg klippfisk som diverse personer har bestillt. Jeg er litt snørrete og hadde litt feber i går kveld, men det er jo rette tiden for slike ting!

28.februar: Nok en tur rundt Sola golfbane, denne gangen uten Tinka. Hun var med Nina på sykkeltur.

27.februar: I dag gikk jeg, pappa, Morten, Didrik, Chilli og Tinka tur rundt Sola golfbane. Turen tok en times tid, og etterpå var det kaffe for de voksne, mens jeg og Didrik rocka gulvet.

25.februar: Så var dagen kommet for å dra hjem igjen. Det går ikke noe direktefly til Stavanger på søndagene, så vi måtte reise via Oslo. Siste søndagen i vinterferien med 5 stykker på ID billetter (standby) er ikke noe bra utgangspunkt. Hadde kanonflaks, og kom med det første flyet (pga forsinkelse), men pappa måtte stå igjen, og kom ikke hjem før i ti tiden på kvelden.

24.februar: Tok 10:30 bussen til byen for å møte mormor og morfar. Spiste elleve maten på hotellrommet deres, før vi gikk en tur ut for å kikke litt rundt omkring i byen. Tok Sundbåten fra Kirklandet -----> Innlandet -----> Nordlandet ------> Gomalandet ------> Kirklandet. En flott rundtur i kjempeflott vær. Etterpå gikk vi rundt i byen, og havnet selvfølgelig på Amfi sentret til slutt. På kvelden kom søskenbarnet til pappa, Evelyn, for å passe på meg, Albert og Ludvig. Det gikk kjempeflott, og vi var alle sammen ganske snille. Tusen takk Evelyn for at du ville passe på oss mens de voksne var på fest.

23.februar: Så var dagen kommet for å sette kursen mot Kr.sund og feiring av farmors 60-årsdag. Denne gangen var også mormor og morfar med. Turen gikk kjempeflott, og det var skikkelig gøy å ha med mormor og morfar på flyet. Jeg, mamma og pappa ble hentet av tante Evy, mens mormor og morfar ble hentet av farmor og farfar. Senere på kvelden var pappa, tante Evy, farmor og farfar i Skipperforeningen og pyntet til morgendagens fest, mens jeg, mamma, onkel Thomas, Albert, Ludvig, mormor og morfar var på Frei og slappet av.

21.februar: Mamma er blitt syk, så i dag var vi hos legen. Legen trodde først det var kyssesyken, men det var det heldigvis ikke. Hun er sykemeldt fram t.o.m søndag. Kjedelig å bli syk rett etter å ha begynt på jobb igjen, men sånn er livet. Hun er nok tilbake i full jobb igjen på mandag. God bedring mamma! Nuss fra Vilde

19.februar: I dag begynte mamma på jobb igjen i Vikingbutikken, etter nesten ett års permisjon. Nå skal pappa være hjemme med meg fram til 27.mars. Etter det må jeg være alene hjemme :-) Neida, da må vi legge en kabal til jeg forhåpentligvis får en barnehageplass

17.februar: Gratulerer så masse med 60-årsdagen farmor! Håper du får en kjempeflott dag! Klem fra Vilde, Trond og Merethe

12.februar: I dag er jeg så godt som "frisk som en fisk", men står over svømmingen. Neste mandag er det ikke svømming pga vinterferie, så nå blir det såååååååå lenge til jeg får svømme. Kanskje jeg kan få lurt med mamma og pappa en tur utenom svømmingen.

10.februar: Pappa har jobbet nattevakter siden torsdag, så han sover det meste av dagen, står opp sånn i tre tiden. Har fått febernedsettende i dag, og ble litt bedre i begynnelsen, men på kvelden ville ikke feberen ned fra 39,5. Så pappa ringte legevakten og de sa jeg måtte komme innom. Så istedenfor å sove med Nasse Nøff, ble det en tur til legevakten i Stavanger. Der måtte vi vente ca en time for å komme inn. Jeg ble undersøkt av en mann i hvit frakk, og han sa at jeg hadde fått en virus infeksjon i øret og halsen. Måtte også ta en blodprøve for å sjekke CRP verdien. Vi var hjemme igjen i halv ti tiden. Pappa skulle på jobb kl ti så det passet jo bra.............. Jeg sov godt hele natten.

09.feburar: Er ikke helt i form i dag, slapp og feber. Det er ikke noe kjekt, men det går vel over snart forhåpentligvis. :-(

07.feburar: Susanne og Rune Aleksander var på barseltreff hos meg i dag. Det var kjempe gøy helt til jeg tryna i bordkanten og blødde ganske godt fra munnen. Da ble jeg veldig lei meg. Fikk trøst av mamma, så da gikk det ikke så aller verst alikevel........

06.februar: I dag var Didrik og Stian på besøk hos meg. Mamma hadde stellt i stand litt "kos" for de voksne, mens vi lekte rundt og herjet i noen timer.

05.februar: Home sweet home :-) Kom tilbake til Sola i dag. Landet klokken 1545, og dro bare rett hjem for å snu. Det var babysvømming klokken 1730 til 1800. Så var det hjem igjen, mat, og rett i seng! Zzzzzzzzz

02.februar: I dag dro vi med SK4172 til Bergen, og videre med SK2326 til Kr.sund for å besøke familen min der oppe. Turen gikk kjempegreit, og farfar kom og hentet oss på flyplassen.

22.januar: Nok en dag med akebrett i snøen! Kjempegøy

21.januar: Endelig, i dag kom snøen!

19.januar: Vi bestemte oss i går for at dagen i dag skulle tilbringes med en tur til Dalsnuten i Sandnes. Vi dro sammen med Nina, Morten, Didrik og hundene deres Tinka og Chilli i ellevetiden. Jeg og Didrik har jo fått nye bæremeiser og vi satt på ryggen til pappa og Morten opp til toppen. Der koste vi oss med kaffe, kakao, kvikk-lunsj og appelsiner. Jeg og Didrik fikk også Kornmo kjeks............ Været var helt fantastisk. Blå himmel, sol og et par plussgrader.

16.januar: I dag skulle mamma og pappa på Rogaland Teater og se "Skyfri Himmel" sammen med Arild og Camilla. Jeg fikk være hos onkel Rune og tante Kathrine. Vi hadde det kjempekjekt, og jeg tror jeg oppførte meg ganske så bra. Gleder meg allerede til neste gang jeg får sove over hos onkel og tante.
(PS: Tusen takk for hjelpen. T & M)

2007

31.desember: Min første nyttårsaften... Vi feirte nyttår hos Marcus, Marit og Øyvind, det var meg, mamma, pappa, Susanne, Elias, Marianne og Arild som spiste middag sammen, og selvfølgelig di som bor der da....Vi fikk skinkesteik med poteter, snittebønnestuing, gulrot, rødkål, brokkoli, eller rettere sagt, di elste ungene og di voksne fikk det, ikke meg og Susanne, vi fikk som vanlig kjedelig grøt og morsmelkerstatning;) Når alle ungene var lagt i seng, kom også Erik og Gabby og Arild og Camilla.. Jeg sov søtt gjennom alle smellene, og "bråket" fra di voksne og mamma og pappa tok meg i vognen og kjørte hjem for å sove hos mormor og morfar, å da sov jeg og;) En kjempe vellykket nyttårsfeiring for alle sammen....

30.desember: Årets nest siste dag. I dag har vi laget en ny side på hjemmesiden min, nemelig "Video". Her kommer det noen små videosnutter etterhvert.
Så vil jeg, mamma og pappa benytte anledningen til å takke for det gamle året som er gått, og ønsker dere alle et riktig godt nyttår!

28.desember: Nå er det klart for hjemreise etter en uke i Kr.sund. Direkte flyet til Stavanger var innstilt, så vi måtte reise via Bergen. Jeg tok meg en høneblund på Flesland så det gikk helt fint.

27.desember: I dag var vi i Atlanterhavsbadet. Mamma, pappa, onkel Thomas, Albert, Ludvig og Erling var med. Det var kjempegøy. Jeg dykket også under vann for første gang i Kristiansund, og det gikk like bra som det alltid pleier. :-)

25.desember: Gammeltante Turid, gammelonkel Terje, Eskild, Evelyn og Vebjørn var på jule lunsj i Brattbakken i dag. Da fikk jeg (som vanlig) masse oppmerksomhet og det liker jeg jo veldig godt

24.desember: Endelig, min første julaften! Vi feiret dagen på Kvalvik Gård sammen med tante Evy, Onkel Thomas, Albert, Ludvig, farmor, farfar, Åse, Erling, Anders og sist men ikke minst, Bajas! Til middag spiste vi (jeg spiste grøt og erstatning. Spennende!) svine ribbe med masse godt tilbehør, og til dessert var det riskrem. Det fikk jeg smake og som sist så likte jeg det veldig godt. Etter middagen og desserten kom julenissen med masse pakker. Han delte ut, og jeg var ikke redd i det hele tatt. Men han hadde det ganske travelt , så han var ikke så lenge på besøk. Klokken åtte var jeg trøtt, så da gikk jeg for å legge meg. Hadde en strålende første julaften på Frei!

21.desember: Avreise til Kristiansund med SK2353 klokken 0955! Flyet var i utgangspunktet fullt, men det var heldigvis to ledige seter. Trenger jo ikke mere da jeg sitter på fanget til mamma og /eller pappa. Ble hentet av farfar på flyplassen

16.desember: I dag stod jeg oppreist for første gang helt alene! Fikk "hjelp" av oppvaskmaskinen, men uansett et stort øyeblikk.

14.desember: Var på helsestasjonen i dag for min 8.månders kontroll. Jeg var 70 cm lang, og veide 9100 gram. Ellers var hørselen god, og jeg fikk masse skryt av helsesøsteren! På ettermiddagen var vi rundt å leverte noen julekort, for så å spise komle middag på Lura Turistheim! Jeg smakte komle for første gang, og det var ikke så veldig godt! Mens riskremen til dessert var sinnsykt god! ;-)
PS: Komle = Potetball

28.november: Nå kom min andre tann fram i underkjeven, så nå er jeg den stolte eier av to tenner!

22.november: Nina, Morten og Didrik inviterte meg, mamma og pappa på middag i dag! De voksne spiste en pastarett med kylling, mens jeg og Didrik måtte nøye oss med det vanlige.........

20.november: I dag fikk jeg min aller første tann! Mamma skulle gi meg litt banan, og da hørte vi kling mellom skjeen og tannen min. Den er ikke kommet helt fram ennå, så vi har ikke fått tatt noe bilde ennå, men det kommer.

20.september: Barselgruppe treffet var i dag hos meg og mamma. Syv små troll var samlet for felles kos og hygge........ Er fortsatt litt syk, og det er så vanskelig å sove på nettene når jeg hoster så fælt som jeg gjør!

18.september: Gratulerer med dagen farfar :-) Var hos legen i dag, og hun synes jeg så ganske oppegående ut, men fikk litt hostesaft. Den inneholder Efidrin, så jeg håper det ikke blir noen dopingkontroll de nærmeste dagene.

12.september: I dag var mamma på sin første håndball trening etter at hun fikk meg. Nå skal hun finne tilbake til toppformen............. :-)

11.september: Kom tilbake til Sola i dag, etter helgen i Kristiansund. På babysvømmingen dykket jeg under for første gang, det var skikkelig gøy!

10.september: I dag var vi for å besøke oldemor og oldefar i Molde, samt at vi skulle se Molde spille mot Viking (3-1). Vi besøkte oldefar på sykehuset, det var kjekt å få møte han. Møtte også pappa's to tanter, Gudrun og Margit. Tror de likte meg ganske godt :-)  Oldemor møtte vi utenfor sykehuset, hun hadde vært på legevakten og skulle legges inn på sykehuset. Desverre døde oldemor bare fire timer etter at jeg hadde truffet henne, men det var iallefall kjekt at jeg fikk møte henne.

08.september: Vi reiser i dag opp til Kristiansund for å besøke familien, samt at på søndag så skal mamma, pappa, farfar og jeg se Molde FK spille et viktig bunnoppgjør på Aker Stadion. Det blir kjekt...............

28.august: Min første dag på babysvømming! I dag hadde vi bare en introduksjon, så vi var bare ti minutter i vannet. Didrik som jeg er på barselgruppe sammen med er også i samme gruppen som meg.

16.august: Gratulerer med dagen morfar! :-)

14.august: Gratulerer med dagen tante Evy! :-) I dag setter vi kursen mot Kristiansund............

13.august: Var hos mormor og morfar å spiste middag i dag. Det var lam som ble tilberedt på grillen....... Var en tur nede i sjøhuset og kikket, der hadde morfar vært kjempe flink og det var blitt så fint der nede

12.august: Dro hjem fra Naglestad i dag, stoppet en aldri så liten tur på Ben's Cafè for en softis på veien hjem

11.august: Var i Mandal på Skalldyrfestivalen i dag. Kjempeflott vær og masse folk.

10.august: I dag dro Margrethe, Tor Magne og Thea Sofie hjem fra hytta. Vi andre var ute og plukket litt blåbær så vi spiste ved siden av isen senere på dagen......

08.august: Dro ned til vannet for å bade i dag. Marcus sprutet vann og kastet sand på meg, så i dag fikk jeg kjørt meg litt............. Fin temp i vannet, og nydelig vær.

07.august: Dro ned til Kristiansand og Dyreparken i dag. Vi hadde det kjempekjekt her, og fikk sett masse fine dyr pluss kaptein Sabeltann! Hiv O hoi! Møtte Margrethe, Tor Magne og Thea Sofie i Mandal på vei hjem. De skal også være med noen dager på hytta...........

06.august: Setter kursen mot Naglestad i dag. Skal være på hytta med Øyvind, Marit og Marcus i ca en uke.

26.juli: I dag badet jeg for aller første gang i sjøen! Det måtte ha vært mellom 20 og 25 grader i bukten ved Sjølvik, for jeg synes jaffal ikke det var noe kalt!

25.juli: Dro inn til Sjølvik for å besøke mormor og morfar på hytten i dag. Morfar kom og hentet oss på Hommersåk med båten. Strålende vær

12.juli: 39 i feber i dag, pga vaksinene jeg fikk i går! Så jeg er litt lei meg i dag :-(

11.juli: I dag var jeg hos helsesøsteren på tre månders kontroll. Nå veide jeg 6550 gram og 60 cm! Fikk også to sprøyter av helsesøsteren (vaksine)

07.juli: Hele gjengen dro i dag ut til Flor og Fjære. Hadde en kjempe fin dag der ute, med middag og fint vær, selv om det kom en liten regnbyge.

06.juli: I dag kom farmor, farfar, onkel Thomas, tante Evy, Ludvig og Albert på besøk. Jippi! Onkel Thomas kom rett fra jobb i Nordsjøen. På søndag er det dåp.

28.juni: Pappa, onkel Rune og Roy Stian reiste i dag til Oslo for å gå på konsert med Guns N' Roses. Jeg og mamma var hjemme alene. Pappa hadde det kjempekjekt på konsert, men han sa jaffal at han hadde savnet meg kjempemasse! Han sa også noe om at Roy Stian hadde havnet på dridas benken, men jeg vet ikke helt hva det betyr! :-)

26.juni: I dag var det konsert med Roger Waters mamma skulle ut på. Og nok en gang ville jeg helst ikke ha flaske, men akkurat i det mamma var på vei hjem, så tok jeg flaske alikevel! hehe Men mamma fikk jo med seg over to timer av konserten, så da synes jeg det var på tide at hun kom hjem uansett!

24.juni: I dag var mamma på ti års reunion for ungdomsskolen. Jeg og pappa bodde hos mormor og morfar som var på hytta. Men når pappa skulle gi meg mat fra flaske så nektet jeg rett og slett! Så mamma måtte komme en tur hjem for å mate meg! Jeg savnet henne så masse at jeg ville hun skulle komme hjem. Men etter mye hyling, så sovnet jeg og sov til klokken 10:00 neste dag.

23.juni: I dag feiret jeg, mamma og pappa St.hansaften her på Skadberg. Vi grillet og koste oss i det fine vært. Pompel og Pilt spilte live musikk til solen gikk ned.

01.juni: Mens pappa spilte golf med noen fra jobben, var jeg og mamma en tur i byen og spiste lunsj på Akropolis, samt vi besøkte Kristine og Nora Eileen.

30.mai: Meg, mamma og pappa var nok en gang og gikk tur i Arboret. Kjempefint vær, men litt kald vind. Så det ble bare en liten tur......

29.mai: Var hos helsesøsteren i dag, og veide 5260 gram, og målte 57 cm. Fikk også tran som jeg smakte for første gang når jeg kom hjem! Nam, nam.......

28.mai: Mamma var i dag på Viking Stadion og så Viking - Odd Grenland (1-0), mens jeg og pappa var hjemme og fikk med oss tippeligarunden på TV.

27.mai: Så var dagen kommet! Mamma og pappa skulle i bryllup til Anette og Tor Arne, og jeg skulle være hos Øyvind (Gullfuglen), Marit og Marcus. Heldigvis var jeg ganske sliten, så jeg sov helt til kl 20:00, da fikk jeg mat av gullfuglen, et nydelig måltid! Margrethe og Thea Sofie var innom og spiste pizza med oss. Mamma og pappa kom hjem fra bryllup sånn i 01:00 tiden, da sov jeg søtt. Tusen takk til Gullfugl familien som ville passe på meg! Håper vi kan gjenta suksessen en gang!

26.mai: IKEA besøkte jeg sammen med mamma og pappa i dag. Mamma og pappa spiste for enkelhetens skyld middagen sin der, mens jeg fikk min på parkeringsplassen. Vi møtte også Åse, som jobber sammen med pappa på flyplassen.

25.mai: I dag var jeg, mamma, pappa, mormor og morfar og gikk en kjempelang trilletur. Vi kjørte til Melsheia, og gikk derfra over til Arboret. Der stoppet vi og spiste is og drakk kaffe. Så gikk vi tilbake til Melsheia igjen. Kjempefin tur (Se kart)

21.mai: I dag ble dessverre Watford et nummer for store for pappas store favorittlag, Leeds United. De tapte 0-3 i play-off finalen, om retten til å spille i Premier League neste sesong. Nå har akkurat jeg og mamma vært og hentet pappa på SportsCafen i Stavanger. Han er litt lei seg, så jeg prøve å trøste han så godt jeg kan.
Marching On Together!

19.mai: I dag var jeg og mamma på vår første barselgruppe ved helsestasjonen på Sola. Der møtte vi fem andre på min egen alder, og nå skal vi møtes hjemme hos hverandre framover........... Fikk også veid meg, og nå viste vekten 4820 gram.

17.mai: Overnattet på Hundvåg for enkelhetens skyld, slik at vi fikk sove litt lengre! Var i krossen med morfar, mamma og pappa og tittet på barnetoget før vi dro opp på Hundvåg skole. Mormor var syk, så hun lå hjemme. Etterpå dro vi til byen for å se russetoget, og der møtte vi familien Madsen. Regnet høljet ned forresten............. Så dro vi på Garman, hvor vi spiste litt og pappa fikk seg en velfortjent pils! Mamma ble da oppgradert til sjåfør, helt automatisk..... Så dro vi til Øyvind og Marit, sammen med fam.Madsen og der hadde vi en flott kveld med god mat og drikke.

14.mai: For første gang var jeg å gikk (les: sov) tur rundt hele Hundvåg. Mamma, pappa, farmor, farfar, mormor og morfar var med! Klokken fem hadde vi invitert mormor og morfar, tante Kathrine og onkel Rune på kaker og is for å feire pappas bursdag. Farmor og farfar reise hjem med 2030 flyet via Oslo. Det har vært kjempe kjekt å ha de på besøk, og jeg gleder meg allerede til de kommer nedover til dåpen min i 9.juli

13.mai: GRATULERER MED DAGEN PAPPA! I dag fyller pappa 31 år. Skal en tur til Stavanger og se litt rundt sammen med farmor, farfar, mormor og farfar!
I dag ble min andre påtvingte venninne født! Thea Sofie Madsen ble født........ :-)

12.mai: I dag kom farmor og farfar på besøk til Sola! De landet ca 1530, så dro vi ut og spiste middag og mormor og farfar på Hundvåg etterpå! Farmor og farfar sover i leiligheten i kjelleren!

10.mai: I dag var jeg, mamma, Kristine, Nora Eileen, Anne, Magnus, Tina, Markus og Margrethe i Grønnavika og solet oss. Etterpå kom pappa og vi dro på besøk hos onkel Rune og tante Kathrine og grillet i dag! Fikk testet ut den flott Outback'en........... (red.anm: en grill). Kjempe flott vær, så vi hadde det kjempe koselig på terrassen.

08.mai: Reiste med SK2356 fra KSU til SVG. Hadde en strålende helg i Kr.sund, og håper vi snart får ta turen opp igjen.

07.mai: Konfirmasjon på Frei. Det var Vebjørn som ble konfirmert. Han er søskenbarnet til pappa......

06.mai: Grillfest hos tante Evy, onkel Thomas, Albert og Ludvig!

05.mai: Mamma, pappa og jeg tok sundbåten "Rapp" fra Nordlandet til Kirkelandet. Koselig bytur, med kanon vær!

04.mai: Min første flytur står for tur! Mamma, pappa og jeg reiser til Kristiansund N. i dag for å besøke min familie! "Reisebrev" kommer mandag eller tirsdag i neste uke! Reiste av gårde med SK2353 klokken 09:55! Vel framme klokken 11:00. Turen gikk kjempe greit, jeg sov hele turen. Farfar kom og hentet oss på flyplassen. Stas å møte familien min i Kristiansund

01.mai: I dag besøkte jeg Susanne Helgaland. Hun ble født 29.april, og er dermed min første "påtvingte" venninne. Mamma og Susannes foreldre er gode venner.
PS: Gratulerer med 26-årsdagen Arild! Klem fra Vilde

30.april: Mitt første møte med Forus Travbane! I dag var det Forus Open 2006 som gikk av stabelen. Topphester som Steinlager, Victory Tilly og den lokale helten Brave Man gikk løp på Forus i dag. Og selvfølgelig så var morfar på plass. :-)

28.april: Var hos folkeregistret og fikk personnr i dag! Så nå er jeg endelig i systemet! 

27.april: I dag var jeg, mamma og pappa og gikk trilletur i Arboret! Selvfølgelig glemte pappa av fotoapparatet, men det blir nok helt sikkert flere turer dit!

26.april: Har nå vært hos helsesøster! Bare en liten introduksjon i deres tilbud, men jeg kom meg oppå vekta og den viste 4150 gr.

25.april: I dag fikk jeg prøve tutt for første gang! Det var en umiddelbar suksess.......

22.april: I dag skal mamma og pappa i 30-årsdag til onkel Rune! Det skal feires i sjøhuset til mormor og morfar, så de skal passe på meg mens mamma og pappa skal være i bursdagen!

19.april: Til mamma og pappas store "forskrekkelse" falt restene av navlestrengen av i dag når jeg var på helestasjonen! Den har grodd helt fint og nå er det bare å vente til den trekker seg innover!

19.april: I dag var jeg på helsestasjonen på Sola for å veie meg! Veide 3995 gr. nå, så mat er det i alle fall nok av :-)

14.april: Endelig hjemme! Pappa kom å hentet meg og mamma på sykehuset i dag! Deilig å endelig komme hjem....... (PS: Langfredag)

11.april: ENDELIG FØDT KL 19:08! Mamma og pappa kom inn på sykehuset kl 08:00. Her er mine vitale mål!